Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Nyilatkozatok

 

A főnixmadár.hu weboldalon megjelenő gyógymódok többsége terapeuta – orvos-természetgyógyász – felügyeletét igényli, mindenki saját maga felelős a javasolt kezelések végrehajtását illetően, alkalmazásukért és hatásukért a kiadó nem vállal semmilyen felelősséget.

 

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat


A főnixmadár.hu weboldala, az azon megjelenő cikkek, képek, információk szerzői jogi oltalom alatt állnak, ezért csak a kiadó engedélyével használhatók vagy sokszorosíthatók a személyes használatot meghaladó mértékben.

A Perla-Press Bt., mint a főnixmadár.hu kiadója a weboldal működtetése során tudomására jutott minden személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben (a továbbiakban: adatvédelmi törvény) foglalt előírásoknak megfelelően kezel és tart nyilván. A weboldalon megjelenő partnerek személyes adataik eljuttatásával hozzájárulnak azok nyilvántartásához és kezeléséhez. A weboldalon csak a fórum és a hírlevél használatához szükséges regisztráció, amelynek során Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy kiadónk az Ön adatait a fenti adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott és az Ön által engedélyezett adatkezelési célok teljesítése érdekében a vonatkozó jogszabályi követelmények betartásával kezelje. A regisztráció során Ön hozzájárul ahhoz, hogy rendszeres hírlevelet küldjünk megadott email címére, amelyről azonban bármikor leiratkozhat.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-67069/2013, NAIH-67070/2013

A weboldalon megjelenő tartalmak, adatok, írások, képek tájékoztató jelleggel kerülnek közlésre, az azok használatából eredő károkért a kiadó nem vállal felelősséget.

A főnixmadár.hu weboldalon megjelenő hirdetések és partnerinformációk tartalmáért a kiadó nem vállal felelősséget.