A Reiki ereje

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó Kristályakadémia®

Kristályakadémia® :: Kristályakadémia®
A fájdalomtól összehúzódva, tehetetlenül feküdtem az ágyon miközben azon tűnődtem, hogy vajon hány fájdalomcsillapító szükséges ahhoz, hogy eljussak a fürdőszobáig, megfürödjek és elmenjek dolgozni. Szinte hihetetlen, de az életnek azon egyébként természetes, de egy beteg, egyensúlyából kibillent embernek természetfeletti erőkifejtést igénylő tevékenységek, mint a fogmosás milyen hatalmas megpróbáltatást jelentenek. Moccanni sem bírtam, a fájdalom elszívta az energiámat, felfalta az erőmet. Végső kétségbeesésemben felhívtam egy kedves barátnőmet, akiről tudtam, hogy régóta gyógyító energiákkal foglalkozik.

Bár korábban már végeztem egy alapfokú tradicionális reiki tanfolyamot, nem használtam az energiát, nem foglalkoztam vele. Annak ellenére, hogy világszemléletem legkevésbé sem tekinthető anyagelvűnek, és egyébként mindig spirituális beállítottságúnak tartottam magam. De az elviselhetetlen fájdalom átbillentett hitetlenségemen. Barátnőm azt mondta, hogy feküdjek nyugodtan, karjaimat helyezzem lazán magam mellé, tenyereim felfelé nézzenek, és ne gondoljak semmire. A küldött reiki energiának köszönhetően néhány perc elteltével szűnni kezdett a fájdalom, majd az elviselhetőség szintjére csökkent. Bár nem múlt el teljesen, de az is csodával határos volt, hogy felkeltem az ágyból, és képes voltam elmenni munkahelyemre. Barátnőm segítségéért mindig is hálás leszek.

A reiki kezelés olyan meggyőző volt, hogy elkezdtem használni az energiát. Az Univerzumnak ez a csodás gyógyító ereje, kozmikus csatornája megnyitott egy kaput a tudatomban, aminek hatására elkezdődött gyógyulásom lassú folyamata. A feltétlen szeretetnek az energiája ugyanis nemcsak a tünetek kezelésére alkalmas, hanem segítségével lassan oldódni kezdenek azok a rossz gondolatformák, tudatalatti korlátok, beidegződések, amelyek energetikai blokkokhoz vezetnek, majd testi tüneteket is okoznak. A reiki energia segít megérteni a betegségek üzenetét, elindítja a testi-lelki-szellemi tisztulás folyamatát. A fokozódó önismeret révén képessé tesz arra, hogy szembenézzünk problémáinkkal és változtassunk a hibás mintákat követő életterületeken. Mindez persze nem varázsütésszerűen, egyik pillanatról a másikra történik. Az eredményekhez kitartó gyakorlás, türelem kell, ami fokozódó tudatossághoz, a mentális szinten meglévő gátak feloldódásához vezet. A reiki elvezet önmagunk és mások szeretetéhez, segít megtalálni valódi feladatunkat az életben.

Felmerülhet a kérdés: hogyan lehet képes valaki az Egyetemes Életerő kozmikus energiájának közvetítésére, amikor elkeseredett, kimerült, beteg, és hitetlen saját sorsának jobbra fordulásával kapcsolatban? A személyes energiaáramlás megnyitása és finom ráhangolása a reiki energiára egy ősi tibeti jelrendszeren keresztül, behangolással történik. A kezeléseknél nem saját fizikai testünk éltető erejét, nem bioenergiánkat használjuk, hanem a Világegyetem gyógyító energiáját engedjük át magunkon keresztül és közvetítjük a kezünkkel magunknak vagy másoknak. A reiki beavatásnak több szintje van, a második fokozattal már a teret és időt áthidalva is működik az energia továbbítása, így a távol élőknek - szeretteinknek, illetve bárkinek, aki kéri - segíthetünk az energia küldésével.


Mi a Reiki?
A reiki egy összetett japán szó.
Jelentése: Rei = egyetemes, Ki = életerő energia, azaz Egyetemes Életerő Energia

 

A reiki egy ősi gyógymód. Szeretet, Erő és Fény, a feltétel nélküli szeretet energiája. Lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáját magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik embernek, vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba. Valamennyien ezzel az Egyetemes Erővel születünk, mivel ez az Élet energiája.

A reiki a 20. században vált elérhetővé az átlagemberek számára Dr. Mikao Usui tevékenységének köszönhetően. Shiki Ryoho rendszerét ma a legnagyobb tradicionális vonalként tartják nyilván a világon a reiki ágak között.


főnixmadár (Forrás: Kristályakadémia, www.kristalyakademia.hu)


PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds