Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

www.homeokult.hu

www.homeokult.hu :: www.homeokult.hu
A homeopátiára nem csupán mint alternatív gyógymódra tekintünk, hanem mint az élet, a természet, az univerzum rendjére.

 

Cím: II. Tapolcsányi u. 12/a
Telefon: 00 36 30 529 9144, 00 36 30 529 9143
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.homeokult.hu

Társaságunk igyekszik összefogni mindazon szellemi erőket, akik a homeopátia szellemiségének figyelembevételével saját hivatásukban és életükben megvalósítani próbálják a tudomány, spiritualitás, művészet egységét.

A Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság egy 2001 óta rendszeresen találkozó és közös tevékenységet végző, több kötetlen szálon összefonódó csoportosuláson alapszik, és a kétezerhatos esztendő elején alakult át Egyesületté.
A homeopátiára nem csupán mint alternatív gyógymódra tekintünk, hanem mint az élet, a természet, az univerzum rendjére, az élet működésének alapvető törvényszerűségére, melyet megismerve olyan tudáshoz juthatunk, mely hasznos, nem pusztán a gyógyításban, hanem a személyes élet minden területén. A Társaság teret ad a homeopátia filozófiája és gyakorlata iránt érdeklődőknek, akik nem elsősorban az orvosi gyakorlatból érkeznek, hanem tágabban értelmezve gyógyítói, nevelői, művészi, segítő szellemi és gyakorlati tevékenységet fejtenek ki a világ jobbításának irányába.
Heti rendszerességgel tartunk összejöveteleket, valamint folyamatosan szervezünk különböző rendezvényeket, fesztiválokat, szakmai konferenciákat. A Társaság égisze alatt működik a Sycosis Homeopátiás Iskola, melynek minden tagja folyamatos egyéni munkát végez a homeopátiás gondolkodás, szemléletmód kitágítására, ki-ki saját külön szakmai területének és személyes érdeklődésének, elkötelezettségének irányából. Az Iskola havi rendszerességgel előadásokat tart, kisebb munkacsoportokban kutatásokban dolgozik, publikációkat készít, szakirodalom fordításokat végez.
A Társaság pártoló tagjainak sorába várunk tehát orvosokat, laikusokat, művészeket, pedagógusokat, gyermeket nevelőket, tudományos kutatókat, az informatika, az ezoterikus hagyományok, a filozófia, a pszichológia, a történelem, a spiritualitás, a vallás iránt érdeklődő különféle szakmabelieket és szakmán kívülieket. A pártoló tagok rendszeres tájékoztatást kapnak a Társaság aktuális programjairól, azokon való részvétel esetén a részvételi díjból kedvezményt kapnak. Részt vehetnek a Sycosis Iskola munkájában és csatlakozhatnak valamilyen munkacsoport tevékenységéhez, egyéni munkát vállalhatnak publikációk készítésében, fordításban, tolmácsolásban, rendezvényszervezésben. Igyekszünk segíteni az egyéni munkák nyilvánossághoz juttatását.
A Társaságba pártoló tagként be lehet lépni bármelyik rendezvényünkön vagy az irodánkban a belépési nyilatkozat kitöltésével és az éves tagdíj befizetésével.

Bóna László

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds