Kineziológia – Touch for Health

Felhasználó értékelés


Kineziológia – mit is jelent ez a szó? A görög kinézis - mozgás és a logos - lógia - tudomány szavakból áll össze, jelentése a mozgás tudománya.
A Touch for Health (Érintés az Egészségért, Dr John F. Thie 1973) módszere szintetizálja a távol keleti és a modern nyugati medicina eszközeit, együttesen alkalmazva az akupresszúra, a kiropraktika, a táplálkozástan és a kineziológia tudományát. Preventív és gyógyító módszer egyszerre.
A Touch for Health eszköze a kéz, módszere az izomtesztelés, amely egyfajta bio-visszajelzésként szolgál a test állapotát illetően, testi, szellemi, lelki szinten. A 14 alapizom tesztelésével feltérképezhető az egész szervezet energetikai állapota.

Bővebben: Kineziológia – Touch for Health

Miről beszélnek az izmaim?

Felhasználó értékelésElső hallásra talán furcsának tűnik, de izmainktól igen értékes információkat tudhatunk meg testünk és lelkünk pillanatnyi állapotáról. Persze kell hozzá egy tolmács, aki érti és lefordítja izmaink közléseit. A jelbeszédet tolmácsolni képes kineziológusok az izmok tesztelésével tudják feltérképezni szervezetünk aktuális fizikai állapotát, a meglévő betegségeket kiváltó érzelmi blokkokat, amelyek tudatalatt meglapulnak és zavart okozhatnak egészségünkben.

Bővebben: Miről beszélnek az izmaim?

Alkategóriák

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds