Kiss Andrea kineziológus, TFH Terapeuta

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 


Pár évvel ezelőtt mentem először kineziológiai oldásra, és a módszer azonnal magával ragadott.

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mobil: 00 36 30 657 1305


A parlagfű allergiám, ami már asztmatikus bronchitisszé vált, egy kezelés után jelentősen javult, és pár kezelés után teljesen megszűnt. Harmadik éve vagyok tünetmentes. A további kezelések során sikerült megoldani párkapcsolati problémámat is, a döntés meghozatalához sok segítséget kaptam, és fogyókúrázók figyelem (!), a súlykérdésem is megoldódott. Ha az embernek már nincs szüksége arra a védőburokra, amit a túlsúlya jelent, a fölösleg gyorsan elillan.

Időközben pályát módosítottam, és kineziológus lettem. Munkám során sokféle esettel találkozom. Egy kismama páciensem első szülési élménye már a második várandósság kezdetekor erős stresszt okozott neki, kineziológiai oldással kezeltük a rossz élményt és egészséges kislányát egy-két óra alatt hozta világra szemben az első gyerekkel való 24 órás vajúdással.

Egy másik esetben fiatal pánikbeteg páciensem problémái enyhültek, és a sorozatos kezelések folyamán javultak annyira, hogy sűrű vizelési problémái kezelhetővé váltak, ma már egyedül közlekedik, metróra ül, és a színházi vagy mozi előadásokról sem kell kijönnie.

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds