Miről beszélnek az izmaim?

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó Első hallásra talán furcsának tűnik, de izmainktól igen értékes információkat tudhatunk meg testünk és lelkünk pillanatnyi állapotáról. Persze kell hozzá egy tolmács, aki érti és lefordítja izmaink közléseit. A jelbeszédet tolmácsolni képes kineziológusok az izmok tesztelésével tudják feltérképezni szervezetünk aktuális fizikai állapotát, a meglévő betegségeket kiváltó érzelmi blokkokat, amelyek tudatalatt meglapulnak és zavart okozhatnak egészségünkben.

A kineziológia az izmok tesztelésén alapul, valamint izmainknak agyközpontunkkal való kapcsolatával függ össze. Az egészséges, megfeszített izomnak szilárd tónusa van. Ha azonban káros, stresszt okozó tényező hatása alá kerül, akkor az izomtónus ellazul. A kineziológiai állapotfelmérés előfeltétele a vizsgálandó személy nyitottsága, amit a vizsgálat előtt le kell tesztelni. Ha a belépés engedélyezett szervezetünkbe, akkor a kineziológus lépésről lépésre feltárja a lehetséges blokkpontokat. Az aktuális betegség vagy lelki probléma oka sokszor a múltban keresendő, meglepő, amikor egy sok évvel ezelőtti, tudatalattinkba rejtett érzelmi trauma bukkan elő. Izmaink elárulják, hogy mikor ért bennünket a stressz hatás, az akkor átélt fájdalom, a fájdalomtól való félelem milyen energia blokkokat hozott létre, és azok hogyan függnek össze jelenlegi állapotunkkal.

A One Brain – Three in One kineziológiai módszer egy viselkedési barométer és az izomtesztelés segítségével keresi meg a fájdalom kiváltó okát, majd feloldja azt különböző technikák, gyakorlatok segítségével. A One Brain diszlexiának nevezi azokat a vak foltokat, melyek egy trauma hatására jöttek létre az agyunkban, és amik miatt nem vagyunk képesek egyes dolgokat megvalósítani életünkben. Ezek közé a vak foltok közé tartozhatnak például nehézségek a nőiesség, a szeretet, a bőség, az alázat területén, de tanulási nehézségek vagy az autóvezetés is.

Mi történik a kineziológusnál?

- teljes egészségügyi és fizikai állapotfelmérés
- diszlexia és diszgráfia, diszkalkulia – olvasási, írási és számolási zavarok feltárása és feloldása
- a fogantatás pillanatától felhalmozódott fájdalmak, stressz, testi és lelki betegségek idegi és érzelmi oldása

 Kinek ajánlott a kineziológia?

a fogantatás előtti pillanattól 100 éves korig mindenkinek!

Mikor keressünk fel kineziológust?

- ha nem találjuk a helyünket
- ha megoldatlan lelki problémák gyötörnek
- ha stresszesek vagyunk
- ha állandóan kimerültnek érezzük magunkat
- ha krónikus betegség kínoz, és nem tudjuk a kiváltó okát
- ha nem tudunk aludni
- ha nyomaszt valami, de nem tudjuk miért
- ha párkapcsolati problémák gyötörnek
- ha semmi nem sikerül
- ha szeretnénk jobban érezni magunkat a bőrünkben
- ha kiegyensúlyozottabbak szeretnénk lenni
- ha nem tudunk szeretni
- ha képtelenek vagyunk megtanulni valamit

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

A kineziológia mai formájának alapjait Dr. George Goodhart  amerikai chiropaktor fektette le, aki a manuális medicina orvosa volt. Több formája létezik, a Touch for health, a  One Brain – Three in One, az Edu, a Viselkedési, a Biokineziológia, a Klinikai és Pszichokineziológia.

(Forrás: Dr. Sarkadi Ádám, Természetgyógyászat dióhéjban, Vita Natura Alapítvány, www.vita-drsarkadi.hu)

 főnixmadár

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds