KRISTÁLYAKADÉMIA®

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 


Kristályakadémia®

Kristályakadémia® :: Kristályakadémia®
Tradicionális reiki, tantra jóga, kristálygyógyászat, regresszió, pszichosebészet, meditációs technikák gyakorlata, Emszil, virágenergetika

 

 

A Kristályakadémia®célja az egészség megőrzésével és a betegségek megelőzésével kapcsolatos oktatás.

Olyan módszerek átadása, melyek használata kulcs az emberek kezében. E módszerek segítségével megtanulhatják, hogyan őrizhetik meg, vagy hogyan állíthatják vissza a testi-lelki és fizikai állapotuk egyensúlyát.

Az Iskola neve:
Gaia Stones Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett Kristályakadémia®
A  "Kristályakadémia", mint elnevezés, a hozzá tartozó logo levédett (VL:191 416, VL:192 005).
 
Akarattal, vagy akaratlanul megerősített elképzelések láncolatának lenyomatai képezik az életünket, irányítják a viselkedésünket. A létezésünk által a valós élet iskoláját járjuk, de speciális módszerekkel és gyakorlatokkal, átélt élményekkel, olyan bennünk lévő rejtett energiákat és ősi tudást kelthetünk életre, amely által képessé válhatunk felismerni életünk összefüggéseit, és felgyorsíthatjuk a lelki és szellemi fejlődésünket.
A Kristályakadémia® a fent vázolt szellemiség és gyakorlati útmutatók továbbadása érdekében 2006 év elejétől működik. E szellemiség kiérlelődésében, az iskola terveinek kibontakozásában nagyon sokat köszönhetek Dr.Rudas Évának, Mesteremnek, aki rendkívüli ember és nagyszerű tanító volt. Őt 2001-ben magához szólította a Teremtő. Akarata, tervei és személyes képzése következtében tanításai továbbvivőjévé, átadójává váltam, és teszem azt, amit tennem kell.

Kardos Anita

Telephely (az Iskola helye): 1191 Budapest, Üllői út 206.,
"A" épület  II lph. 111 sz.
Felnőttképzési nyt. szám: 01-0562-06
Akkreditációs szám: AL-1530
Programakkreditációs szám: PL-5394
Oktatásszervező: Mayer Tímea 0036-70-414-8349 (munkaidőben hívható)

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.kristalyakademia.hu

Képzések:


Alternatív Gyógymódok   Tradicionális Reiki I    PL-5394

A reiki egy ősi gyógymód. Szeretet, Erő és Fény, a feltétel nélküli szeretet energiája. Lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáját magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik embernek, vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba. Valamennyien ezzel az Egyetemes Erővel születünk, mivel ez az Élet energiája. A reiki nem csupán a test kémiai szerkezetében hoz létre változásokat miközben segíti a szervek regenerálódását, a szövetek és csontok újraépülését, hanem segít abban is, hogy a kezelt személy mentális szinten kiegyensúlyozottá váljon. A reiki energia természetes módon együttesen hat az anyagi, az éteri és a gondolkodással kapcsolatos szinteken. Segít megszüntetni az energiablokkokat és felszabadítani az ezekben tárolt érzelmeket - ez a folyamat elősegíti a betegségek okainak feltárását, és az általa való megszabadulást. A betegséget kiváltó ok a gondolkodásban rejlik, ha a gondolkodás nincs szinkronban az ember spirituális vagy isteni természetével. A reiki a tudatosság növelésének eszköze és kulcs a megvilágosodás eléréséhez.

Alternatív Gyógymódok  Tantra jóga I    PL-5394

A tantra jóga rendszere megmutatja az egyetlen kiutat ebből az automatikus, álomszerű életből, ami nem más, mint, hogy "felébredjünk", vagyis tudatossá váljunk az élet minden területén. A tantrikus hagyomány, mely egy önálló spirituális utat képvisel, megtanít tudatossá válni létünk minden pillanatában, így létünket örömteli és boldogító sikersorozattá téve.
A tantra jógában harmonikus, tapasztaláson alapuló szellemi, lelki fejlődés lehetősége rejlik és konkrét eszközöket nyújt a személyes önismeretre, ezáltal a fejlődésre, arra a transzformációra, amely segít megteremti az egyensúlyt a női és férfi energiák között. Ezzel párhuzamosan az egyén saját létezésének sokkal mélyebb és élesebb tudatosságára ébred rá, és minden pillanatban erősebb jelenlétre lesz képes. Ahogyan a szellem törvényeivel egyre szorosabb kapcsolatba kerülünk, az elme  állandó párbeszéde elcsitul, majd képessé válik a belső csend megteremtésére, és ez megkönnyíti, hogy negatív gondolatainkat pozitívvá transzformálhassuk.


Alternatív Gyógymódok  Kristályterápia I     PL-5394

Az emberi szervezet (DNS) kristályos szerkezetű. Éppen ezért a kristálykezelés mechanizmusát, végeredményét a szervezetben előforduló, valamennyi életfolyamatért, illetve jelenségért felelős ásványi anyag és kristályszerkezet kölcsönös együttes hatása adja meg. Ezáltal helyreállítódik az élő szervezet elektromágneses rezgésének egyensúlya. Az ásványok fizikai, lelki és szellemi síkon egyaránt hatnak. A Kristályakadémia® képzésein egyik alapvető feladatunk, hogy (behangolás útján) egy hatásos módszert tanítsunk meg a kristályok lehető legalaposabb megtisztítására - a tudati energiával való tisztítást. A Kristályakadémia® által tanított kezelés nem indirekt (a kristály testre-, vagy test köré, csakrára, meridián pontra helyezése), hanem egy speciális, irányított technika. Ennek segítségével a kezelés során a kristályok (erőrudak, gyógyító rudak, stb.) tudatával dolgozunk.

Pszichoenergetikai ismeretek (pszichosebészet)

A pszichosebészet alatt azokat az energetikai műveleteket értjük, amelyeknél a gyógyító testéből pl. tenyeréből, vagy az auráját képező energetikai központokból (csakrákból) koncentráltan kibocsájtott természetes bioenergiával végez gyógyító tevékenységet, valamint a kezelő teret enged Gaia (Földanya) és az Univerzum isteni energiájának. Ez a technika lehetővé teszi, hogy a kezelő - az élő szervezet sérelme nélkül - olyan feladatokat is megoldjon, amelyeket a hagyományos orvosi eljárások csak a fizikai test megnyitásával, vagy azt kisebb-nagyobb mértékben károsító radioaktív, esetleg kemoterápiás kezelésekkel tudja gyógyítani. A pszi az angol psychology szó szakmai rövidítése, pszichológiát jelent. Régen sokáig azt hitték a kutatók, hogy ez egy kizárólag lelki eredetű energia, de ma már tudják, hogy kisebb-nagyobb mértékben minden szervezetben termelődik. A holisztikus szemléletben a pszichosebészet elválaszthatatlan a páciensek lelki problémáinak feltárásától és megoldásától.

Speciális spirituális ismeretek (regresszió)

A regresszió fokozatos, lépésről-lépésre történő belső utazás az emberi tudat egyre mélyebb rétegeibe, ahol egyrészt jelen életünk korábbi történései, másrészt pedig az előző életeink – reinkarnációk- eseményei, illetve azok emlékképei raktározódnak úgynevezett „lenyomatok” formájában. Ezek a lenyomatok egy megfelelő, az emberi tudat és érzékelés szintjeit ténylegesen ismerő terapeuta segítségével módszeresen és irányítottan előhozhatók, az ott tárolt információk feldolgozhatók, s ha szükséges, terápiás céllal elemezhetők.
A regresszió lényege a tudat egyre koncentráltabb állapotának elérése és a minél finomabb érzéki tapasztalás tudatszintjeire való „alámerülés”, mely a durva fizikai dimenziótól kezdve a finom fizikai dimenzión keresztül a lelki dimenziók felé haladó érzékelést érinti. 

Meditációs Technikák Gyakorlata

Meditációs technikák
A Meditációs technikák képzés elméleti és gyakorlati útmutatást kínál a különböző szintű relaxációs eljárások megismertetésével.
A képzés legelején a különféle típusú módosult tudatállapotok biológiájának és jótékony hatásainak elméleti feltárásával a hallgató jó kiindulási alapot kap a meditációs technikák megértéséhez és a gyakorlatban való kipróbálásához.
A képzéssorozat az alulról építkezés elvét követi; a relaxáció tág halmazától kiindulva halad egyre beljebb, az elme elvárás nélküli koncentrációjáig: a meditációhoz. Ennek megfelelően először az „egyszerűbb”, testi szinten megvalósuló relaxációs technikák, majd ezt követve a koncentráció kerül bemutatásra, illetve kipróbálásra, melyek elsajátítása során végül felkészül a hallgató a lelki szinten ható meditáció különböző technikáinak befogadására.
A képzés e különböző szintű relaxációs eljárások (egyszerűbb relaxáció, koncentráció, meditáció) bemutatásával és gyakorlásával egyfajta „étlapot” kínál hallgatói számára, melyről ki-ki ízlés, de legfőképpen érzés szerint választhatja ki a leginkább hozzáillő technikát.
Az utolsó képzési napon egy speciális meditációs technikával, a mozgással kombinált dinamikus meditációval lehet megismerkedni, mely az eddigiektől eltérő, de érdekes és izgalmas meditációs élményt nyújt. Hozzásegít a berögzült szerepek feloldásához, a valódi személyiség megéléséhez, és folyamatosan arra tanít, hogy legmélyebb lényegünk alapját a jelen pillanatban gyökereztessük. Arra a felismerésre is rávezet, hogy életünk saját döntéseink sorozatából bontakozik ki, és minden pillanatban felelősséggel és szabadon dönthetünk arról, ahogy élünk.

Virágenergetika  Asszociációs elemzés képzés  PL:6204

A virágenergetika magában foglalja az élő, virágzó virágokból áradó energiákat, azok hatását az ember lelkére, szervezetére, azon belül a hormonháztartásra.  
Részletesen leírja a virágok színének, alakjának, fajtájának jelentését, fontosságát. A virágenergetikával azonosíthatók az emberi problémák okai.
Foglalkozik a tudatalatti és a virágok kapcsolatrendszerével, szimbolikus értelmezésben rangsorolja a problémákat azonosító virágokat, növényeket, valamint azokhoz kapcsolódó tárgyi elemeket.
A Virágenergetika alapvető ismereteinek elsajátításával laikusok is megtudhatják, hogy az egyes virágok iránti igények milyen stressz blokkokra, rejtett vágyakra, vagy félelmekre utalnak. Ezzel megelőzhetővé válnak a problémák, vagy a már kialakult baj (a kezdeti szakaszban) kezelhető. A Virágenergetika nem azonos a Bach-virágterápiával, még csak nem is hasonló hozzá. Nem másolja, de nem is helyettesíti.  A Bach-virágterápia esszenciák segítségével orvosolja a már kialakult problémákat, míg a virágenergetika, és annak kidolgozott módszere az élő, virágzó virágok energiáira, valamint a tudatalattink és a virágok (növények) szimbolikus kapcsolatrendszerére épül.

EMSZIL   Elengedés – Megbocsátás - Szeretet Ibolyaszínű Lángja

Az Elengedés – Megbocsátás – Szeretet Ibolyaszínű Lángja (EMSZIL) az egyetemes szeretet legfelsőbb akaratát valósítja meg: a TEREMTŐ AKARATÁT (kék) és (+) a TEREMTŐ SZERETETÉT (rózsaszín) = ibolyaszín. Az Univerzumnak e gyógyító energiája a szívhez tartozó blokkokat oldja fel és tisztulási folyamatokat indít el. Ennek megfelelően az EMSZIL a szívhez kapcsolódó gyógyítást, az erőt, a változást és az aktiválást képviseli, védőszentje Saint-Germain. Ez az ibolyaszínű energialáng a korona csakrán keresztül lép be testünkbe, melynek aktiválása a szív csakrában történik. Az aktiválás során, amikor a Láng tüzes magja találkozik az anyaggal (a test összes részecskéjére kiterjedően), létrejön egy polaritás. A Láng tüzes magja, mint Szellem olyan rezgéseket indukál, melyeknek köszönhetően a fizikai testben megrekedt negatív energiák, blokkok feloldódnak és ezáltal a szervezet energetikai szintje megemelkedik. Ennek következményeként megsemmisülnek a belső energetikai szakadások, felszabadulnak az előző életek lenyomatai, amelyek kihatnak a mostani gondolati mintáinkra és jelenlegi inkarnációnkra. Az EMSZIL-t, a jelen kor egyik új energetikai eljárását, Földünk mágneses hálójának folyamatos átalakulása kapcsán megnyílt energiakapuk tették lehetővé, amely az elfogadás, a megbocsátás, a szeretet, a kiterjedés energiája. Képes feloldani a szív keménységét, utat nyitva a szeretet befogadására és továbbadására az átalakítás, a spirituális fejlődés érdekében. Aktiválás után képessé válunk az EMSZIL rezgésének kezünkön keresztüli közvetítésére.


Véletlenkép

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds