Tóth Lívia, Aviva módszer oktató

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

www.avivamodszer.hu

www.avivamodszer.hu :: www.avivamodszer.hu
IN MEMORIAM TÓTH LÍVIA

Megrendült szívvel tudatjuk, hogy 2014. január 4-én Tóth Lívia váratlanul elhunyt. Családját és az Aviva közösséget kimondhatatlan veszteség érte. 

A decemberi továbbképzésen megválasztott alapítványi bizottság és a család dolgozik most azon, hogy az oktatás és a közösség a Líviához méltó úton folytathassa értékes működését.

 

Telefon: 00 36 1 321 2952, 00 36 30 475 2267

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.avivamodszer.hu

Magától Avivától tanultam meg a menstruációs ciklust és a termékenységet szabályozó táncos tornát.

A harmadik gyermekem születésénél gyorsító injekciót kaptam, amelynek hatására leszakadt a méhem. A későbbiek folyamán az inkontinencia, a méhszájseb és a rendellenes vérzések miatt a méhem eltávolítását javasolták.

A gyógyszerallergiám miatt félem a műtéttől, ezért a Mazdaznan öngyógyító életmódtanácsa alapján tornázni és irrigálni kezdtem. Meggyógyultam.

Amikor tudomást szereztem az Aviva módszerről, - erről a táncos tornáról, amelyről először csak annyit tudtam, hogy segítségével a nő kezébe veheti asszonysorsának irányítását - eldöntöttem, megtanulom, ne csak magamon tudjak segíteni, hanem másoknak is.

Többször is Izraelbe utaztam, és magától Avivától tanultam a tornát. A 45. diplomát szerzett (Magyarországon az egyetlen) tanítványa vagyok.

Eredeti végzettségem rádió- illetve elektroműszerész. A betegségeim miatt a természetgyógyászat felé fordultam. Különböző tanfolyamok (akupresszúra, reflexológia, radiesztézia) elvégzése után négy évig jártam a Buddhista Főiskolára, asztrológiát tanultam. A Főpolgármesteri Hivatal egy éves sportoktatói tanfolyama után rekreációs sportoktató lettem, majd a Szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán egészségtan tanári diplomát szereztem.

Az AVIVA MÓDSZER mellett ETKA jógát is tanítok és besegítek a MAZDAZNAN munkaközösség tevékenységébe, légzés, táplálkozás és mirigygyakorlatok oktatásában is.
 

Véletlenkép

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds