KARDOS ANITA Kristálymester, Tantra Jóga Tanító, Tradicionális Reiki Vonalátadó

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Kristályakadémia®

Kristályakadémia® :: Kristályakadémia®

Sem szüleim, sem tanáraim nem tudták eldönteni mi legyek ha „nagy leszek”, hiszen sok területen tehetséges voltam (sport, rajz, kémia, ének) viszont én mindig is orvos akartam lenni.

Cím: 1191 Budapest, Üllői út 206., "A" épület  II lph. 111 sz.

Telefon: 00 36 20 249 7087
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.kristalyakademia.hu

Segíteni és gyógyítani akartam másokat.
Szakközépiskolás éveim alatt sok tapasztalatra tettem szert az egészségüggyel kapcsolatban, s amikor eljött az idő, az orvosi pálya helyett Budapestre jelentkeztem, az Egészségügyi Főiskola Dietetika szakára. 1987-ben diplomáztam, majd ezután 13 évet töltöttem el dietetikusként a Jáhn Ferenc kórházban.
Nem foglalkoztam az ezotériával, míg egyszer egy kolléganőm megemlítette a néhai Dr. Rudas Éva nevét, gyermeke egészségi problémáinak megszűnése kapcsán. Nem voltak lelki problémáim, betegségeim, viszont éreztem valamilyen belső késztetést, ami egyre erősödött bennem, és azt súgta, hogy nekem ide el kell mennem! Elmentem, és itt ragadtam, mivel úgy éreztem, hogy hazajöttem. Először én is a Reiki útjára léptem, de még ebben az évben elkezdtem a csakra tanfolyamokat, mely a Tantra jóga, a tudattal való munka jógájának útjára vezetett. Ezt követte a Kristálytudat gyógyászat tanulmányozása. Három év kemény munka, meditációk, energetikai gyakorlatok, regressziók sorozata meghozta a gyümölcsét, melyek következtében képes voltam visszaemlékezni arra, hogy miért is vagyok itt a Földön. Ám az igazán kemény munka csak ez után következett, sok-sok próbatétellel. Cölibátus, beavatások sorozata itthon és külföldön (Spanyolország, Németország, Ausztria, stb.). Közben folyamatosan tanultam Mesteremtől, Dr. Rudas Évától, pszihosebészetet és időspirálos regressziót.

Tradicionális Reiki Vonalátadóként, Kristálymesterként, a Tantra Jóga Tanítójaként 1998-2000-ben elkezdhettem az önálló tanítást. 1998-ban Bioenergetikusi vizsgát tettem. Nagyon sokat köszönhetek Évának, Mesteremnek, aki rendkívüli ember és nagyszerű tanító volt. Őt 2001-ben magához szólította a Teremtő, végakarata szerint vonalátadóvá váltam, és teszem, amit tennem kell. A szellemi tanítások és az útmutatások gyakorlati továbbadása érdekében 2006-ban megalapítottam a Kristályakadémiát®. 2002-ben Kereskedelmi Menedzserként felsőfokú képesítést, majd 2006-ban a Nemzetközi Metafizikai Akadémián Speciális Spirituális Tanácsadóként nemzetközileg is elismert végzettséget nyújtó oklevelet szereztem.

Az én „vallásom” az Ősi hit: a Nap hódolata és tisztelete, hiszem és alázattal szolgálom a Teremtőt, az Univerzumot és a Teremtő Erőket. Nem tartom magam csodás gyógyítónak, csupán egy csatorna vagyok, aki teret engedett az Isteni energiának, az Univerzális szeretetnek.

Tanulva tanítok, és tanítva tanulok. Emberként születtem, emberi tulajdonságokkal azért, hogy a szeretet fáklyáját vigyem. Engedd, hogy ez a láng megérintse a Te szívedet is, és akkor érezni fogod, hogy a Teremtő Fény kíséri utadat.

PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds