Nagyné Tóth Ildikó, ILmeDIKO alternatív egészségtár

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

ILmeDIKO

ILmeDIKO :: ILmeDIKO
Svéd-, thaimasszázs, talpreflexológia, kézmasszázs, SPA méregtelenítés, fülakupunktúra, Bach virágterápia, kineziológia, reiki, talpreflexológia, prana-nadi

 

 

Cím: Duna Plaza 2. emelet
Telefon: 00 36 70 238 9924
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.ilmediko.hu

Érdeklődésem az alternatív úton történő gyógyulás különböző útjai felé saját betegségem, a rákkal folytatott küzdelem során kezdődött. A „Rák ellen, az emberért, és a holnapért” alapítvány sokat segített abban, hogy elkezdjek jógával, gyógytornával, masszázzsal foglalkozni. Ezekből és a közben elvégzett spirituális iskolákon, tanfolyamokon (Metafizikai Szabadegyetemen) elsajátított technikákból alakítottam ki saját gyógyítási programomat, amelyet összekapcsolok az évek során felerősödött tiszta érzékelésemmel. 

Az ILmeDIKO alternatív egészségtárban a test és lélek egyensúlyának, egészségének megőrzésében nyújtunk segítséget alternatív, spirituális és hagyományos módokon is. Az egészségtárban személyre szabott oknyomozás, konzultáció előzi meg a kezeléseket. Az első találkozás során az érdeklődő elmondja, hogy miért keresett fel bennünket, milyen problémái vannak.

Ezt követően egy állapotfelmérést tartunk, melynek eredménye alapján javaslatot teszünk páciensünknek a további konzultációkra, és az általunk leghatékonyabbnak tartott módszerekre, amelyek segítenek az életviteli változtatások végrehajtásában.

A kezelések mindig személyre szabottan történnek. Gyakoriságuk és időtartamuk függ a páciens egyéni reakcióitól, az adott személy állapotától, és a probléma fennállásának időtartamától.
Az alkalmazott terápiák többnyire ősi, szelíd gyógymódok, melyek tapasztalati tényeken alapulnak.


PARTNEREK

Közelgő események

No current events.

Kövesd a főnixmadarat!

SFbBox by afl odds